søndag 27. september 2009

Høstsøndag!


Høsten er fargerik nå, selv om mange av blomstene i hagen "synger på siste verset"!
Det blir mange frø etterhvert, som sår seg selv for blomstring neste år.

Fortsatt tusler og tasler det i min hage. Dette dyret har lagt sin elsk på hella foran utgangsdøra. Hver morgen må jeg se meg for. Noen ganger ligger det rester av en fugl og andre ganger har jeg funnet en fleskesvor? Ergelig å tråkke rett i møkka det første man gjør en tidlig morgenstund. Men nå som jeg vet det, trår jeg bare litt varsomt ut i dagen. Hvem dyret er? Jeg vet det, men vet du? Det er piggsvinet.

4 kommentarer:

Torunn sa...

Har ikke snøring på dyr jeg :-)
Men vakker høstsøndag er det like fullt. Oppholdsvær her og vi er snart ut på spaserturen vår for dagen. Det blåser noe sinnsykt, men men.... deilig er det likevel. Og ekstar deilig blir det å komme inn igjen etterpå :-)

KLEM

Marie sa...

Nydelege blommar :)
Eg er ganske sikker på at det er måren som legg visittkort på dørhella di. Han markerer reviret sitt på den måten. Hos svigerforeldra mine legg måren frå seg etterlatenskaper overalt.

Viola sa...

Flott bilde av blomsten! Næææ, ser og tenker.. men hva slags dyr har lagt igjen sine ekskrementer her?? Fleskesvor, rester av fugl... er det rev? Men jeg mener at revens ekskrementer er litt mer spiss i den ene enden? Spent på svar :)

naturglede/Randi Lind sa...

Her får jeg vel fortelle hvilket dyr som liker seg foran døra mi. Det er et pinnsvin det. Nå er det borte for i år. Det er vel tid for å gå i hi tenker jeg.