søndag 16. januar 2011

Øyeblikk!Jeg synes jeg burde begynne å trene litt ekstra i det nye året. På et ØYEBLIKK fikk jeg "nye vekter", et STORT program og innsatsvilje!
Hva skal jeg med helsestudio? Jeg trimmer da hjemme. Etter en times økt, er jeg svett og sliten, pluss at puls og melkesyre merkes godt. Hva jeg gjør? Stepp, med avsats, tunge vekter og mange gjentagelser! Det er viktig å ha riktige sko i denne øvelsen, og motivasjonen på topp. På et ØYEBLIKK hadde jeg trent både armer,rygg, ben, mage, lunger og hjerte.
Knebøy og tunge løft! Grønne vannfaste sponplater er kjempetunge, men fine som vekter!
Det blir sju trappetrinn nedover, med et par skritt der trappa skifter retning i midten, så sju trappetrinn til. Rask gange gjennom dører og rom, knebøy med nedlegning av platebiten. Hva driver jeg med nå da?Jeg bærer med meg deler av vannfast finèr i størrelse på en meter gange en meter, og setter det pent ned i kjelleren før jeg løper gjennom rom og ganger, spretter opp de fjorten trappetrinnene, og gjentar det i sett etter sett. Da MÅ jeg bare få igjen pusten altså. Det gjør jeg med riktig dype magedrag med host. Bøyer meg framover og tar skikkelig i, for hver hostekule. Munnbind og hansker er for pyser eller? For du aner ikke hvor mye søppel og isolasjonstøv som følger de platene. Alt skal ut fra badet og det helst på et ØYEBLIKK. Neste post på opp-pussingsprosjektet er i gang. Phuuuuuuuuuuuuuuuu…………………….
Etterpå har jeg tent lys, og forsøkt å gjenvinne pusten.Flott trim. På et øyeblikk hadde jeg treningsstudio hjemme. Det ser ut som om det blir masse av den slags trim framover, så dette blir nok en fin vår mot bikinitiden. Men først må jeg kjøpe ny bikini da. Det er ikke gjort på et øyeblikk. Akkurat nå ønsker jeg meg en slik stripete badedrakt med lange ben og armer! De er da søte også?

14 kommentarer:

annemarie sa...

Så hyggelig at du likte bildet mitt.Skal kikke litt mer på mandagstema. Høres artig ut.Ha en fin uke:-)

jeg trimmer litt hjemme jeg også. Kroppen er ikke slik den engang var. Hihi.

Inge sa...

Hihi.. god og sjov tolkning af et øjeblik.. :-)

Pialotta sa...

Härligt ögonblick förstår jag.. att njuta av goa stunder här i livet är njutbara ögonblick :)

Linda sa...

:-)) God ide med treningsstudio hjemme;-)
Fortsetter du sånn kan du snart kjøpe deg en bitte-liten bikini:-))

Ida sa...

Du har all grunn til å nyte,
og å kose deg i de øyeblikkene,
da du setter deg ned og tar noen velfortjente pauser.

God ny uke,
spreking! :)

Rimkogeren sa...

Fin og anderledes tolkning af øjeblik :-)

Petunia sa...

Det enkleste er ofte det beste! Hvorfor stå i kø på et treningssenter og kaste tiden bort der når man kan gøre nytte for seg hjemme og samtidig få bedre helse!

NB! "Himmelsk" er fra nå flyttet til fredager. Les info i min blogg!

Malys krok sa...

Her er det full fart, skjønner jeg!
Og så bra med all den treningen du får! Lykke til videre i prosjekt bad!
-Margit-

Anne sa...

Å Randi, gratulerer så mye med dagen som var i helga :-) hadde jeg nå bare visst skulle jeg helt klart dedikert den posten til deg må du forså. Håper du hadde en topers dag uansett, for slike dager bare må feires uansett :-)

Skal si ja, du er flink til å jobbe, to fluer i en smekk, jobb og trim, virkelige en topp kombinasjon spør du meg. Har nok undret jeg også, er helsestudio noe for meg nå?? Saken er at jeg var veldig hekta!! og da snakker jeg hekta i ungdommen..., det hele tok litt to verhånd kan man si, og en skjønte etterhvert en trodd det betydde mest det som var på utsiden av et menneske og ikke inni på en måte. Godt vettet kom før sykdom sier nå jeg. Derfor har jeg vel heller blitt et naturmennenske, der kan jeg sulle rundt i mitt eget tempo, trim som gir påfyll av så mange slag.

Fine billedcollager som vanlig her hos deg, bruker PhotoShop du?

Anneklem på etterskudd.

Anne sa...

...kommer tlbake den 30. jeg, vær du trygg kjære venn :-)

magda sa...

Hi from Greece,
You have a very nice photo !
I will follow your blog !!
Have a nice week !
Best regards
Magda

Petrine sa...

Hei, så flott så får du to premier etterpå, en flott kropp og et flott bad !!

Petrineklem

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Det var treninga si, det! Alle kan ha treningsstudio hjemme, det gjelder bare å være kreativ:) Og du; grattis med dagen som har vært - og ha en fin kveld!

Viola sa...

Det er flott å trimme, selv på din måte.. Sprekt! :) Jeg har lovt meg å gå mer i år.. og trimme også.. Nydelig bilde! :)