onsdag 13. mars 2019

Våren kommer....

Fint når is og snø forsvinner. Her har vi hatt sol, snø, regn og tåke i det siste. I dag har det bare regnet, og det tar på for vinteren å holde grepet.

Jeg fant mye spennende å ta bilder av en dag før helga. Fine "vinduer", mønster, rust og mose.

Det har begynt å spire og gro der ute, selv om det fortsatt ligger snø her og der. Jeg har lett etter hesthoven, men enda har jeg ikke sett den gule. Det gleder jeg meg til nå.

4 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Ja, da viser dine fine bilder at det er håp for vår.
Vi kom tilbake fra Madeira natt til torsdag, etter en uke med bare fint vær. Ca. 19 grader om dagen, kjøligere på kvelden, men nydelig sol hele tiden.
Har du vært på Madeira? Hvis ikke anbefales en tur dit. I midten av mai er visstnok den fineste blomstringen og blomsterfestival, men vakkert nå også. En spennende øy, og vi opplevde utrolig mye på den ene uken. Jeg har tatt mengder med bilder, så det må komme flere innlegg på bloggen etterhvert. Tror du vil like de bildene.
God helg ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Å, det hørtes godt ut Tove. Har aldri vært der, men jeg kjenner flere som har besøkt stedet og blitt helt betatt. Det står på ønskelisten min en gang i fremtiden.Gleder meg til å se bildene dine. Ja, nå lysner det mot vår og det er så godt. Gleder meg til solskinndager og hestehov framover. Ha en fin helg!

Rita sa...

I går var det 19 grader i skyggen her! Nitten! Det var helt fantastisk å kjenne varmen fra solen i ansiktet :) I dag er det ikke så varmt, men de melder fint utover i uken. Nå står krokusen i full blomst, hortensiaen har store grønne skudd og fuglene synger høyt i sky :) Nå er den fine tiden her.
Ønsker deg en herlig helg fineste Randi :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Rita! Ja, dette var en skikkelig våruke. Blomstene spretter opp både her og der. Jeg gikk tur her om dagen, og det var alt for varmt med vanter og lue. Nå gjelder det å nyte hver eneste dag som best det går. Kos deg videre i våren! Klem fra meg :)