fredag 9. mai 2014

Hei igjen!

Så var det helg igjen. Her har vi hatt litt regn og tåkedis noen dager.Det har vært skikkelig kaldt til årstiden å være, men det er fint å være ute da også. Det gjelder bare å kle godt på seg. Jeg gikk inn på hogstfeltet og der var det mye fint å fange i kameralinsa. Denne konglekua skapte jeg selv på et blunk og den ble da fin som pynt på en stubbe!

Naturen skaper sine egne mønster og her ble det som en stjerne!
Jeg skapte en kvistgubbe. Han ble stående der ved stubben da jeg fikk videre.
 En avhugd grein, og vips var det som et andehode!

Fortsatt er det mengder av store trær igjen inne på skogen. Jeg hørte hakkespettene rope der inne. Svartspetten liker seg i gammelskogen og vi ser den stadig.

Et dyr til skapte naturen og jeg sammen. Greina hadde vokst selv, men jeg måtte hjelpe den å bli til et reinsdyr. Så en gråværsdag er slett ikke dum. Det blir et annet fargespill og stemningen blir så helt anderledes enn en solskinnsdag.
Flere innlegg I FREDAGSTEMA Människoskapelse finner du HER!

6 kommentarer:

Monica o Jacob sa...

Jag bara älskar den lilla kon på bild ett;-)
Ha en skön helg

Pysselfarmor sa...

Naturen i sig är den bästa konstnären bara man tar sig tid att uppleva det! Har ju njutit av dina bilder och texter!

Eva Trillian sa...

Du och naturen har ett gott samarbete :)

Turid Holm Flaa sa...

Hei, hei, for en leken tur du har hatt i skogen. Spennende. Ønsker deg ei riktig god uke.

Viola sa...

Nææææ!! Så stilig! Du er en kreativ sjel, og dette du laget her ute i skogen, det likte jeg veldig! :) og toppkarakter for det treet som stiger til værs! Svimlende og drømmende! :)

Malys krok sa...

Var innom og så dette flotte og kreative innlegget. Var i dårlig form pga forkjølelse og feber, så det ble ikke kommentar da. I dag er formen bedre så da måtte jeg igjen se på dette! Jeg vet jo at du har fantasi til det meste, både når det gjelder det billedlige og det ordlige,( skjønner godt at det kom et rødt strek under Ordlige, var nok et nytt ord.) Hehe. iallefall vet jeg at du kan skrive så fengende at en bare må følge på, og lese videre. Så også med dine turer og bilder. Veldig fint og koselig! -Margit-