lørdag 17. mars 2018

Blåbærår

Tror det blir et skikkelig blåbærår til høsten. Jeg plukket inn ris og satte det i vann. Nå er det fullt av vakre blåbærblomster. Det er bare å glede seg til å plukke bøttene fulle i august tenker jeg. God helg!

6 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Ååå, så herleg å sjå blåbærlyngen.
Ja, kanskje blir det mykje god blåbær å plukke.
Her er grått og nedbør i dag, vekevis sidan sist så me må nok finne oss i det.

Ha ei fin veke.
helsing Anne-Mari

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Amo! Ja, nå kan vi begynne å glede oss til alt som skal komme.Grått her også etter mange kalde dager med sol. Nå får vi håpe det kommer mildvær så våren kan starte! Ha en fin dag! :)

Tove Steinbo sa...

Det visste jeg ikke at blåbærblomster ville springe ut fra bare grener inne. Det var spennende.
Jeg plukket 30 liter blåbær i fjor i skogen rett ovenfor der vi bor. Spiser blåbær hver morgen. Nå er det ikke mye igjen.
En fin uke ønskes av Tove/fargeneforteller

Vilt og vakkert sa...

Heisann, ingen dum ide´det der med blåbærris, og så er de så vakre mellom tulipaner...
Så gøy ang. boblene..., det har vært en annen som er det på den ukentlige utfordringen også, som har eksperimentert med frosne såpebobler denne vinteren.. ser veldig spennende ut...

naturglede/Randi Lind sa...

Joda, det blir riktig så fint med de herlige blåbærblomstene inne i våren. Blåbær plukkes det her også om høsten. Mannen i huset sørger for det så han har blåbær til pannekakene og litt saft. Sunhet i hvert bær sier de! Ha en vakker ny uke!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vilt og vakkert! Herlig med litt vekst på kvistene. Mellom tulipaner er det så vakkert! Såpebobler må du prøve deg på, men det må være over en seks syv grader minus. Det må være blikkstille. Men jammen blir det fint! Kos deg i den gryende vår. I dag fant jeg snøklokker i blomsterbedet mitt!