torsdag 24. april 2014

Er dette scrapping?


Er dette scrapping? Ikke vet jeg, men moro er det. Jeg kan vel kanskje kalle det min første scrappingside på blogg i hvertfall. Her har jeg brukt litt av hvert som jeg fant i mine gjemmer. Pakkekort fra jul, en bit opphøyd papir jeg en gang kjøpte i Tyskland, litt tekster på kopipapir som jeg har revet i kanten og malt litt på, mine egne foto og så noen krusseduller og hjerter jeg har tegnet selv. For i mine øyne har jeg visst scrappet siden jeg var liten.

Jeg har klippet og klistret på både ark og i bøker. Jeg har samlet dikt, fine ord, utklipp fra blader og tidsskrifter, foto og tekst. Så har jeg puslet det opp på en side til morsomme eller interessante sammensetninger.Jeg er slett ikke ute etter å kritisere dere andre som kjøper finfine ark, stempler og ting jeg ikke husker navnene på. Men kan man ikke også gjøre det på denne måten da tro? Finne litt gammel tapet, rive litt i et ark, male med vannfarger, skrive med tusj eller blyant, og få det til å bli et hele.Her er det barnebarna våre som var på froskejakt i fjor høst.Jeg samlet sammen noen av bildene og skapte et lite eventyr. Frosken fikk krone på hodet! Du ser det ikke så godt her, men kronen er laget at et bilde av gress! Passet fint synes jeg.


Minsten synes frosken var litt skummel. Ville den komme å legge armene rundt halsen på dem, bare for å bli kysset til prins? Størstemann ville gjerne finne mer enn en. Vi fant mange, både små og store. En av dem hadde vi i en krukke med vann for en liten stund, så vi virkelig kunne se hvor fin den var. Etterpå leste vi om frosken. Det ble en skikkelig festlig dag, som har fortjent å minnes med bilder og pynt. Men jeg vet jo at jeg kommer til å se litt ekstra etter i hobbybutikkene heretter, for jammen blir det fint med det lille ekstra som jeg helt mangler her.Tusen takk til alle dere scrappere der ute, dere inspirerer stort!!!!

Herlig å skape noe selv. Så her er mitt bidrag til Fredagstema om Menneskeskapt. Flere innlegg finner du HER!

7 kommentarer:

jorunn`s Fristed sa...

åhhhh yes!! Dette er scrapping og utrolig flott da..

Digger.. Dette vil jeg se mer av ♥

Måten du har plassert bilder og tekst på var dritt kuult.

Refleksjon på livsvegen sa...

Rett og slett kjempefint!
Og personleg.
Fortsett slik som du alltid har gjort :-)

Kiki Freese sa...

Vilket arbete...verkar roligt att både göra och läsa.
/Kiki

Freja sa...

Så fint, och det är verkligen scrapping, att ta det som finns och få till det så fint!

Annemor sa...

Så flott.
Jo, noen har da alltid "scrappet".
Mormorklem

Eva sa...

Klart er det scrapping du har holdt på med.. Så fint og flott er det! Kanskje du finner noe i hobbybutikker, og eller bokhandel for de har mye forskjellig. Virkelig flott!

Ha en fin, fin lørdag. Klem i fra nord..

Malys krok sa...

Dette ser da virkelig flott ut, og samtidig viser det at du er en kreativ og kunstnerisk person!Takk for hilsen! -Margit-