lørdag 22. mars 2014

En dag av gangen....

Ikke alle uker er like greie. Her ble det sykdom på meg i våren. I midten av uken måtte jeg oppsøke lege for lungene sang sin egen sang, uten at jeg bestemte. Det var lungebetennelse. Glad at det finnes medisiner som kan hjelpe meg gjennom dette. Frisk er jeg ikke, men jeg kan da glede meg over at det er helg. Den verste feberen er over, men dette tar nok tid. Da får man glede seg over ei lita regnskur i morges, med påfølgende fuglesang.Det våres mer og mer. Jeg har sett vipene på jordet og det spirer og gror der ute.

8 kommentarer:

Marit sa...

Å så herlig, de første hestehovene er ett så deilig vårtegn.

Flotte bilder. god helg fra Marit.

Malys krok sa...

Huffda, lungebetennelse er ikke det beste å bli fort frisk av, men som du sier, er det godt vi har medisiner som hjelper. Ønsker deg god bedring. Flotte og vårlige hestehovbilder! Her er det våt snø som daler... Må nok ut med fresen så vi slipper å svømme.. :)
God helg og god bedring.
-Margit-

Rita sa...

Kjære skjønneste snilleste varmeste Randi. Jeg kan ikke få takket deg nok for all omsorgen og kjærligheten du har vist meg i denne helvetes perioden i livet mitt. Du stråler opp en trist og tung hverdag og ordene dine gjør meg utrolig godt. Du er i sannhet et godt menneske. <3

Anne sa...

Å næmmen nææææ! stakkar lita! en masse god omsorg sendes deg, sykdom er aldri kjekt, men heldigvis sier nå jeg er du syk som faktisk går over, ikke alle er så heldige på sin vei her i livet :-)

Vakre hestehov, og en ser gulfargen sprer glede, som sola selv det :-) og nå har vi den lenger og lenger og det kjennes både i kropp og sinn!!

Kos deg så godt det lar seg gjøre Randi, blir bedre skal du se.

Anneklem.

Vivi sa...

Hei!
Nydelige hestehov. Finnes vel ikke noe bedre om våren?

Ønsker deg en fin og forhåpenligvis en vårlig søndag, og tusen takk for en flott solgul helgeglede.

Klem Vivi

Den lykkelige Hagen sa...

Hestehov=vår! God bedring :)

jorunn`s Fristed sa...

Huff.. Lungebetennelse er ikke noe kjekt, håper du kommer deg fort!

Det er så deilig nå som det våres og jeg blir like glad hver gang løvetannen kommer. Ha en fin uke(som mulig ♥)

Klemm

Annemor sa...

God bedring og nyt de øyeblikkene du kan.
Ha en fin kveld :)
Mormor