lørdag 7. desember 2013

Min helgeglede

Med snø som skikkelig daler ned for første gang i desember, ble jeg inspirert til å være med på Helgeglede!Denne uken fikk jeg bakt noen småkaker. Utrolig koselig å prøvesmake litt. Ingenting smaker så godt som det i advent!Her ble det kokospletter, risboller, marengsstjerner og mandelkuler først.


Nå er glass og krukker fylt til dekorasjon på kjøkkenbenken. Mandelkulene har fått topping av smørkrem og de skal etterpå dyppes i herlig sjokolade som en Sara Bernard skal. Gleder meg til å spise dem.

 Jeg har forsøkt meg på Moseplassens ballongislykter også. De ble utrolig vakre.Men ikke alt blir som man har tenkt. Jeg satte islyktene ut på et sånt bølget plastfat på fredag kveld. Tror du ikke det ble mildvær. Jeg har forsøkt meg på barrnålpynten til Claus Dalby også. Han hadde så vakre sånne med svibler i. Barnålene her hos meg er jo alt for korte til sånt. Men jeg har da plukket noen pinjenåler da jeg var på ferie. Nå ble de bundet sammen med et bånd og sviblene skal snart på plass. Mine svibler er kunstige, for jeg tåler dessverre ikke duften av de ekte. 

6 kommentarer:

Vivi sa...

Hei. Kjempe koselig at du ville være med på helgegleder.
Jeg blir helt målløs av bildene dine. Du verden så koselig og de gir en god julefølelse.
Kjempe fine islykter du har laget. Jeg har prøvd, men fikk det ikke helt til.

Ønsker deg en kjempe fin adventssøndag. Klem vivi

Malys krok sa...

Verdens fineste julegleder hos deg! Bildene viser virkelig den gode stemningen. Flotte lyslykter!
Kunstige svibler skulle jeg gjerne hatt, Kjersti tåler heller ikke de ekte. Nå skal jeg inn og lese om nissen Anskar. -Margit-

En helt uvanlig hverdag sa...

Kjempekoselige bilder som oser julestemning!!

Ha en fin søndag.

Inger Marie sa...

Herlige og inspirerende bilder!
Godt med småkake og dine islykter er jo superfine!
Ønsker en fin ny advent-uke:))

Eva sa...

Nydelige bilder som gir stor juleglede! Flotte islykter du deler, og mannen skulle prøve den oppskriften i fra Moseplassen.. Har lagt den linken i favoritter og det var jo mange flotte tips å hente..

Ønsker deg og dine en fin, fin førjulstid!

Meta sa...

så fin collage du har gjort. Pyssla det är toppen till jul
Ha en fin vecka
kram Meta