lørdag 6. mars 2010

Blir dere med ut og leker?


Jeg skjønner at jeg må være ulik mange andre. Det er jo så mange rare ting å se på ute i vårsola,at jeg bruker altfor lang tid å trimturen min. Jeg burde visst la kameraet ligge hjemme og gå som uværet,uten å se meg om. Men jeg er ikke sånn.
Idag varma sola virkelig og trærne liksom strekte seg mot den blå himmelen. Asfalten var synlig her og der. Detvar som å se utover havet når isen går opp.
Her og der lå det noen snøklumper som jeg synes lignet noe da. Jeg satte meg på huk og tok vekk litt snø for å få det til å ligne en pike som var ute og gikk tur. Så tok jeg bilde av det. Kan tro folk undrer seg på hva jeg driver med?

Tenk at det ikke var unger ute. Det bor mange av dem her i alle aldre, men ingen var ute. Snøen er kram, sola lyser klart, fuglene synger, det er oppgåtte turstier og skiløyper, flotte akebakker, snømannmuligheter, snøhulesnø og massevis med fantasifulle istapper.


Jeg kan ikke se meg mett på dette. Det gjør meg glad og fornøyd. Jeg skulle gjerne leke ute til det mørknet idag. Kommer dere og blir med? Vi kunne tenne bål og grille pølser, lage snøskulpturer sammen og se på solnedgangen?Litt langt unna? Da går du ut hos deg og tenner en snølykt, og jeg tenner en her. Kan tro det kommer til å lyse fint i kveld!

Jeg kjenner våren kommer nå, selv om nettene er iskalde. Denne helga er og blir fin. På med vintertøyet og ut og lek!

5 kommentarer:

kate sa...

Så vakre vårbilder du har tatt:)
Skulle gjerne vært med deg ut i den vakre kvelden, men får heller tenne ei lykt utenfor døra:)
Godklem til deg fra meg:)

Berit T sa...

Har ikke laget snølykt , mens snømann en dag ilag med minstermann, og det var den første han hadde sett i sitt liv.
Nydelige bilder som alltid.

Ha en fin helg.

Ida sa...

Flotte bilder fra dagen din ute der hos deg. Oss to på tur... Det hadde vært koselig det! :)) Det er nok alle "avsporingene" og sideveiene som gjør livet ekstra spennende. Der finner man uberørte hemmeligheter og overraskelser.

Kos deg,
og ha en fin-fin søndag! :)
KLEM.

Lavina sa...

Nydelige vårbilder du har tatt. Skulle gjerne ha vært med deg på tur, men bor for langt unna!

Hos meg i dag højer det ned og såpeglatte veier. Skrekk og gru..

Ha en fin søndag!

Viola sa...

Utrolig flott innlegg! Leke er sunt, jeg blir med jeg, om jeg ikke er for sent ute da, hehe.. :D En par av trærne i det første og siste collaget likte jeg veldig godt, så bevegelige greiner det bare kan gå an å få dem!! :)