mandag 3. august 2009

Her er jeg igjen!


Ferien er over den, og her er jeg igjen. Det tok sin tid innen jeg kom på blogg. Mye skjer, mens en er på ferie. Her hadde det slått ned, bare noen meter fra huset vårt. Resultatet var ingen internett, og veldig dårlige tv-signaler. Da ble det stille!!! Men jeg klager ikke, det kunne skjedd verre ting.Det hadde bare slått ned i et tre, så ingen kom til skade her i nabolaget. Treet vil vel langsomt dø, tror jeg, etter den medfarten det fikk.
Rart å se, et tre uten bark i flere meter nedover og oppover, men brent hadde det ikke gjort. Men nå har vi fikset “litt” data, litt tv og litt telefonlinje, så ordner nok resten seg i løpet av noen dager.
Hyggelig å være her igjen, og fortsatt god sommer til dere alle. Feriebilder og minner kommer her etterhvert, men først må jeg rydde opp litt i det hele. Det ble nemlig maaaaaaaaaaaange bilder i sommer!

6 kommentarer:

Berit T sa...

Se der var du, har avnet deg!

Så skummelt når lynet slår ned, min store skrekk. Godt at ikke verre skade ble gjort.

Å ja jeg gleder meg å se bilder.

Ha en fin dag.

Lyst på livet sa...

Velkommen tilbake!

Jammen har lynet herjet mange steder i sommer. Har sett flere stygge eksempler på det.

Gleder meg til å se bilder fra ferien din jeg også :-)

Anne på Moseplassen sa...

Hei :) Godt å se deg igjenn :)

Leit at det hadde slått ned hos deg, her fikk vi innslag i strømnettet, og komfyr og platetopp har konka (en av de få tingene vi ikke tenkte på å dra ut kontakten på), jeg bruker nå en hybelkomfyr fra min første hybel.. litt tungvint, men det funker jo.

Petunia sa...

Kjekt å ha deg tilbake!!!
Det har vært noe skikkelig tordenvær her i sommer også og jeg er helt hysterisk på dettte. Trekker ut alle ledninger og det har nok reddet oss mer en en gang.
Takk for middagstips! Det skal jeg garantert prøve en dag:)

Anne-Berit sa...

Velkommen tilbake,kjekt å høre fra deg igjen.
Det var bra at ikke noe verre skjedde ja.Av og til skal man ha flaks.Lynnedslag er ikke noe å spøke med.
Gleder meg til feriebildene.
Ha en fortsatt fin uke.
Klem fra Anne-Berit.

Kathrine sa...

Godt å ha deg der igjen:)) Og det treet kommer til å dø ja, kanskje sage det ned til grindstolper, eller ha det som klatrestativ til roser og klematis? Mange muligheter der. Tenker du klekker ut noe.

Jeg har fått føttene ned etter tidenes sommerferie. At Nord-norge kunne være sååå fint!! tenk det, at vi bor i et så flott land!

Nå gleder jeg meg til å se dine feriebilder:)

Ha en flott onsdag så lenge!

:))