fredag 21. februar 2020

Typisk, mislykka.....

Hva er det jeg sier? Mislykka var det ja. Utsprungen blåveis? Niks, kunn denne ene knoppen i hagen. I skogen var det var blader. Så var det kaken jeg skulle bake. Totalt mislykka. Den ville rett og slett ikke bli stekt. Alt var rått, så jeg fikk den ut av formen og stekte den ytterst ringen litt til, men godt var det ikke.
Jeg har ikke mengder av snøklokker som naboen.Mine løk vil slett ikke blomstre sånn. Jeg har bare noen få, men de er pene.Ute er de gjemt under en stor buske, så jeg tok de like godt inn, sammen med et par krokusknopper.
Det var tid for å pynte med fastelavnsris og fjær utenfor vinduet mitt. Men i den vinden vi fikk i kveld, er jeg redd at det ble helt mislykka. Jeg vet at i morgen blir det å lete etter oransje og blå fjær i lekeparken. Vinden var jo så sterk at jeg fikk ekstra fart da jeg gikk tur i kveld. Om turen var fin? Joda, den var grei nok, bortsett fra skoene jeg hadde kjøpt meg. Gnagsår på begge helene, så jeg tråkket ned helkappene og slet meg hjem på den måten. Sånn er det bare. Alt er slett ikke vellykket hos noen tror jeg. Nå setter jeg meg rett ned å strikker, for det går bra. Nettet lever sitt eget liv her, så jeg blir så lei. Det blir vel bedre når fiberen endelig kommer på plass om noen uker.God helg!

2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Det var mye galt på en gang! Men det kommer bedre dager. Supert vær både i går og i dag. Deilig tur i skogen.
Men litt merkelig - jeg pleier å kjøpe fastelavnsris av Sanitetskvinnene. Men i år var ikke de der, og ingen hadde fastelavnsris til salgs. Dårlig gjort!
Håper gnagsårene går fort over - det er vondt!
Takk for hyggelige kommentarer hos meg. Fine dager ønskes av Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove!Ja, det er jo bare til å le av for det var jo ikke noe alvorlig akkurat. Men gnagsår er vondt. Jeg har plastet det opp, og jeg skal snart ut på trimtur. Men jeg tar de gamle, inngåtte skoene i dag! Ha en fin kveld :)