tirsdag 23. april 2019

Tilbake....


Så er jeg tilbake etter påskefri. Herlighet så fint det har vært med vår og solskinn. Fuglene har sunget og det blomstrer igjen etter vinteren.


Nå er det bare å sette i gang i hagen. Gresset gror og ugresset i blomsterbedene også. Men det er godt å være ute når sola skinner og insektene summer. Herlig med vår. Nå går det fort mot mai du skjønne milde.....

4 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Vakkert - vakkert! For en herlig tid vi har nå. Vi kan nesten se forskjell rundt oss fra dag til dag. Nyt de fine dagene! Med fargeglade hilsener fra Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Takk Tove! Herlig med vår. Her blåser det veldig i dag, men vi fikk da fylt bark i et blomsterbed og spadd om litt, så begoniena kom i jord likevel.Ha en fin dag videre :)

Rita sa...

Nå er det fint Randi :) Det spirer og gror så man nesten kan høre det. I dag bøtter det ned med regn her og jeg bare jubler. Det var på tide :) Ønsker deg fine dager kjære venn :)

naturglede/Randi Lind sa...

God søndag Rita! Herlig med vårlig vekst Nå kom regnet her også i natt og gjett om det ble frisk luft! Klem til deg du søte! :)