tirsdag 5. mars 2019

Vinter i mars.

Så kom snøen i mars. Marsvinter, eller skal vi si marsj vinter!!!! Under snøen ligger nå snøklokker og krokus, men de kommer snart fram igjen bare sola tiner alt det hvite.
Vakkert er det med stearinlys. Ser du krokusen min i bildet der øverst til høyre?
Vinteren leker seg litt på terrasegulvet. Nå fikk han skikkelig vasket seg. Etterpå var det fuglenes tur. Herlig med vinter i mars!

8 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Fine bilde av snø og vårteikn.
Og snøen kjem nok på mange besøk fortsatt.
Det beste er at sola tek den ganske fort.
Ynskjer deg ei fin veke.
helsing Anne-Mari

naturglede/Randi Lind sa...

Takk Amo! Ja her kommer og går snøen som den vil. I dag skinner sola og i morgen sier de at det kan komme mye snø, igjen. Vi får ta en dag av gangen som vanlig. Kos deg i det været du har!

Rita sa...

Ja mars-vinter er det og i morgen skal det visst bli helt ellevilt....krysser fingrer for at det blir regn og ikke snø her. Ha en flott dag Randi :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei på deg Rita! Skal undre meg på hva vi våkner opp til i morgen? I dag er det jo så herlig her i hvert fall. Nå har jeg ryddet litt ute på terrassen og det er så herlig å kjenne sola varme bittelitt. Men litt snø har vi fortsatt og mer kommer det vel. Ikke annet å gjøre enn å ta det som kommer. Klem til deg :)

Inger Marie sa...

Mars er alltid lunefull, når jeg tror våren er på vei, får vi alltid en ny omgang snø :)
Utrolig fine snøfigurer!
Men vi nærmer oss våren for hver dag som går:)

naturglede/Randi Lind sa...

Ja, det er sant det Inger Marie. Her skyer det til nå og det kommer nok snø i løpet av dagen. Takk for hyggelige ord og ha en fin dag :)

Tove Steinbo sa...

Du lager noe av alt - har ikke opplevd maken til deg!
Da vi dro til Madeira den 5. mars var det vårlig, så vidt jeg husker, men hele uken videre ble det vel snø/regn på Østlandet. Vi reiste akkurat da vi skulle, og været var flott en hel uke.
Hilsen fra Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Ja,Tove, jeg kan ikke la være. Nå er snøennesten vekk, men det blir visst påfyll i natt. God helg!😁