torsdag 7. februar 2019

Vintehelg og morsdag

Enda er det vinter her hos oss, men jeg er spent på hva helgen vil bringe. Det er spådd regn og vind! Snøfiguren jeg lagde tidligere denne uka har allerede begynt å bli ganske tynn i mildværet. Nå skinner sola på den, så innen kvelden er den nok historie. Gøy så lenge det varte.

Med krone på hodet, lignet hun en isprinsesse.

Her ble det to gode venner ute i isen også. Morsomt å leke seg i vinteren med is og snø. Figurene inne i isen var igjen fra da jeg lagde en haug med serviettfigurer føre jul. Nå vinker de til sola!

Nå er det langt ut i februar allerede og denne helga er det morsdag. Her kommer et bilde med lys og gode tanker til alle mødre. Gratulerer med dagen. En ekstra hilsen med en klem til min mamma!

6 kommentarer:

Rita sa...

Altså Randi..........du er så ufattlig kreativ og jeg blir så glad når jeg ser alt det fine du lager!!
Nå skinner solen her hos meg, men det er ventet +4 og masse regn utover kvelden og natta :( det holder nå syns jeg.... I dag er landskapet kledd i sin vakreste vinterskrud så la det være sånn. Ønsker deg en vakker og fin helg min venn. Klem

naturglede/Randi Lind sa...

Hei på deg Rita! Tusen takk! Her skinner sola, men regnet kommer visst hit også snart. Vakkert med vinter så lenge det varte. Det er jo bare februar, så mer vinter kan det bli. Knakende god helg til deg vennen. Klem :)

Vilt og vakkert sa...

Heisann, så gøy du har hatt det ute i snøen, moro så lenge det varte. Jammen ble det brått slutt.
Nydelig snøprinsesse.... jeg kjøpte meg en refleks i form av en krone da jeg var i Dronning Sonjas kunststall, og nå føler meg som en lysende dronning med krone i mørket! Ha fine lyse dager framover ;:OD)

naturglede/Randi Lind sa...

Så fint Vilt og Vakkert! Ante ikke at det fantes så fine reflekser. Jeg bruker refleksvest i mørket, og de er ganske kjedelige i formen, men man synes. Ja, nå har det meste av snøen forsvunnet, men det er greit det også. Prisessen sto i fire dager og så var det slutt. Men det kommer kanskje mer snø, da får vi jammen leke videre! Ha en vakker dag i februar!

Tove Steinbo sa...

Jeg har ikke sett disse før nå, har omtrent ikke vært på nettet - de er herlige.
Merkelig vær. En dag mange kuldegrader, den neste mange varmegrader! Hilsen Tove

naturglede/Randi Lind sa...

God kveld Tove. Nei, man kan ikke få med seg alt, når man er syk. Tusen takk for hyggelige ord. Utrolig gøy å lage ting av is og snø. Februar er nesten aprilvær med lunt og fint den ene dagen og kaldt den neste. Men vi får nyte dagen i dag, for den vet vi hvordan er. God helg :)