tirsdag 22. januar 2019

Nyt dagen!

Alle dager i januar er slett ikke grå! Når sola skinner, får vi de vakreste soloppganger og nedganger. Jeg lekte meg litt og tegnet en dame som kunne strekke armene mot lysere dager. De to bildene ved siden av er i kontrast til hverandre. Det øverste er bakken med rennende vann og det andre er trær i silhuett mot en vakker ettermiddagshimmel.

I skogen hadde det falt ned et tre i høst. Nå har det blitt kappet opp. Men innholdet var ikke stort å skryte av. Gjennomboret tre er ikke akkurat passende til å fyre med. Men vakkert som pynt i naturen var det.


Jeg kunne trekke ut lange remser med gjennomhullet tre fra stokken og det ble et morsomt kunstverk i snøen.
Ellers drømmer jeg litt om vår. Jeg rydder i bilder og dette fant jeg i mitt arkiv. Det er ikke lenge tl krokus og snøklokker, men enda er det bare januar, med skiføre noen steder og hygge i skogen for andre. Det gjelder å nyte dagen. For denne dagen kommer aldri igjen.

8 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Spennande og artige bilde du viser.
Ja, håpe dagane går fort mot vår.
Her er is og grus i skjønn forening, skittent og trasig.
Men betre enn å ramle og bryte bein.
Ha ei fin veke vidare.
Klem frå Anne-Mari

Tove Steinbo sa...

Du får alt til å bli kunst! Virkelig artig med det treet.
Jo da, jeg også gleder meg til våren, men jeg er glad for at jeg bor i et land med årstider. Kunne ikke tenkt meg å ha sommer hele tiden!
Herlige bilder! Med fargeglade hilsener fra Tove/fargeneforteller

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Amo! Takk du! Så var det jammen fredag og helg igjen. Som dagene går avsted. Her snør det i dag og det er så vakkert å se på! Heldigvis er det ikke så glatt under snøen nå. Lysner gjør det jo for hver dag! Når det bare er søle er det ikke så koselig. Ha en fin dag og god helg! :)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Tusen takk for snille ord. Jeg liker å være kreativ om det er med en kake, et bilde eller annet. Ja, jeg er glad i årstidene. Man kan hele tiden har forventning til frandringer og skiftninger i været. Her snør det nå og jeg håper det blir liggende en stund. Det blir så lyst og vakkert. Kos deg i helga med hva du har for deg :)

Rita Lønn Hammer sa...

Nydelige bilder som alltid Randi. Man blir glad av å se på!! Klem til deg

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Rita! Så koselig med en hilsen her da! Tusen takk for snille ord. Håper du har det bra i januar. Ønsker deg en vakker helg! Klem :)

Aina sa...

Du er så kreativ og flink! Du er god på å se det store i det lille ;)
SÅ fine bilder, og fine ord :) Klem

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk for snille ord. Ha en vakker helg!👍😄