mandag 28. januar 2019

Ny uke...


Ja, det er en ny uke, og dette er den siste uken i januar dette året. Ute snør det som bare den, og vinteren innhyller oss i sitt hvite teppe. Vakkert er det å se på. Jeg tente litt lys ute på terrassen. Under taket der ute er det ingen snø, så jeg kan godt sette meg med en kopp kaffe midt i vinteren og se på snøen dale.
Vinteren byr opp til isdans, engler i snøen og snølykter. Men så lenge snøen ikke er kram blir det hverken snølykter eller snømenn hos meg.

Det blir i stedet innekos og hygge med familie, venner og godt å spise. Koselig som bare den. Med blomster på kaken, kan man drømme om en sommer som kommer. Eføyen slynget seg frekt fram over kaken fra blomstervasen. Det var vakkert, men eføy er giftig, så det pynter ikke jeg kaker med.
Det går raskt mot februar og om ikke lenge er det blomster ute også. Det er bare å glede seg.

8 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Hvor får du alle ideene fra spør jeg? Like vakkert hver gang!
Her snør det også, og det har det vel gjort nå i to døgn. Flott, så blir mange glade for supert skiføre. Slik skal vinteren i Norge være!
Hilsen Tove/fargeneforteller fra et hvitt Oslo.

naturglede/Randi Lind sa...

Takk Tove! Ideene bobler visst i meg hver dag. Det er så herlig å være kreativ. Ja, det snør enda og det er pent å se på. Ungene i nabolaget er ute hver ettermiddag og det er så herlig å høre trillende latter i akebakken på utsiden her. Plutselig, rant tårene nedover kinnene hennes. Hun sukket og leste de samme ordene en gang til.Vinterhvitt og fint. Kos deg i en ny uke mot februar!

Mine bilder - Vivishagerom sa...

Hei,
Det er koselig å være inne nå, og hygge seg sammen med venner. Her på Lillehammer er det også kommet veldig mye snø, og nå synes jeg det holder for i vinter.
Kos deg og nyt stundene på veranda'n. Lyset er jo helt fantastisk nå.
Klem

jorunn`s Fristed sa...

Det er alltid så koselig å besøke deg, du vet liksom aldri hva du kan forvente deg, men alltid like fornøyd. Den kaka så veldig god ut. Ha en strålende siste uke i januar, januar føles alltid som om den er flere måneder. Klemm

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Vivishagerom! Ja, nå er det virkelig vinter både hos deg og hos meg. Tenk så godt å tenke på at det går mot lysere tider og under snøen ligger krokusen og venter! Enda er det bare januar,men det er godt med en rolig periode også. Her skinner jammen sola i dag i 13 minus. Vakkert å se ut på, men i dag er det for kaldt til å drikke kaffe på terrassen. Ha en finfin dag :)

naturglede/Randi Lind sa...

Heisann Jorunn og tusen takk for hyggelige ord. Ja, dette er blogging for meg, med litt av hvert. Tenk at det er siste uke i januar! Jeg synes denne måneden har gått fryktelig fort i år. Herlig å se og kjenne at det blir lysere der ute. I dag skinner sola og det er så flott med flere centimeter med snø. Jeg er så glad i årstidene. Det er så godt å glede seg til våren. Ønsker deg en vakker dag. Klem tilbake :)

Rita sa...

Åh den kaka der a :) Ja tenk at januar snart er over og det blir lysere om ettermiddagen. Man kjenner det i kroppen at noe er på gang :)
Fin kveld til deg kjære venn.

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Rita, der fant du meg! :) Ja, tenk det er snart februar og vi kan vente på både hestehov og fuglesang. Herlig. En fin forventning i kroppen etter våren, selv om vinteren også er vakker. Jepp, i kveld skal jeg kose meg med gjester,kaker og hygge. Klem :)