lørdag 1. september 2018

September...


Så kom september. Det er kortere dager og nettene er kaldere. Tid for stearinlys. Jeg tok fram lysfatet mitt som er fullt av sand. Alle gamle lysstumper trer jeg ned i sanden, tenner dem og så lyser de for oss i kvelden. På utsiden av glassformen la jeg en kvistkrans og pyntet den med nyper fra hagens roser og med oktoberknapp.

Da vi kom hjem fra ferie hadde stormen herjet i min mammas hage. Brors motorsag måtte fram for å få orden igjen. Jeg oppdaget et tre med vakre mønster inni. Da ble det to treskiver på meg.

Ettet en stunds tørking var det tid for å bruke kniven på skivene. I går fikk jeg av barken og skar dem til hjerter.


Et gammelt vaskvannsfat ble fylt med kongler av forskjellige slag og på toppen troner mine nye hjerter. En herlig start på høsten i vår stue. Velkommen september.

6 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Tror du er den mest kreative personen jeg vet om. Alt kan du lage noe av, og det blir kjempefint! Nydelig!
Jeg kjennes ikke ut som høst enda, det er nesten sommer fremdeles. Men jeg liker høsten.
Nyt den! Hilsen Tove/fargeneforteller

jorunn`s Fristed sa...

Hei vennen, jeg blir så utrolig glad av å komme til din blogg. Du er så herlig Kreativ. God helg ønskes deg og dine, klemm

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Tove. Blir jo helt satt ut av sånne ord. Her synes jeg det blir mer høstlig for hver dag, men det er helt greit etter en lang sommer. Regn trengtes og inne har jeg fått på plass litt stearinlys, puter og pledd. Mye å gjøre om dagen, men det blir vel bedre etter hvert. Nyt dagen i massevis. Randi

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Jorunn. Så koselige ord fra deg.Tusen takk! Jeg rekker ikke det jeg vil om dagen, men håper det snart roer seg ned så jeg rekker mer kreativitet og mer blogg! Klem fra meg :)

amo sin blogg sa...

Så fantastisk !
Du er virkeleg ein kunstnar og kreativ som få.
Ha ein fin kveld.

naturglede/Randi Lind sa...

Tusen takk Amo. Jeg har stor glede av å være kreativ. Blogge liker jeg også, men det har vært for mye på jobben etter sommerferien. Fra neste uke roer det seg ned, og det skal bli godt. Da kommer det nye bilder og tekster på bloggen min igjen. Vi tastes!