onsdag 13. juni 2018

Sommer.

Sommer har det allerede vært en stund her. Rart egentlig, for vi har hatt sommer en måned før den virkelige sommeren kom. Men som jeg har kost meg.

Det blomstrer i skog og hage, og den ene fine solnedgangen etter den andre har lyst over oss.

Jeg måtte male meg et bilde, bare av glede over sommerens farger. Her ser du oppstarten og ferdig resultat. Gøy!


Geiteramsen blomstrer allerede, og etter tips fra bladet Lev Landlig har jeg nå for første gang forsøkt meg på geiteramssaft. Gjett om jeg gleder meg til resultatet. Men først må blomstene ligge i sukkerlaken noen dager, så det avgir all smak og farge. Saften skal bli helt rosa. Det blir sommersaft det! 

4 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Så vakre bilde du viser.
Og den safta har eg lest om, men ikkje smakt.
Geitramsen er fin, men den sprer seg voldsomt rundt hytta vår. Eg prøver å begrense den,
men det er ikkje lett
Og så kreativ du er, kunstner !!!

God sommar vidare.
Klem frå Anne-Mari

naturglede/Randi Lind sa...

Hjertelig takk Amo! herlig med litt rosa saft tenkte jeg. Vakker plante den geiteramsen,men den kan ta overhånd.Kos deg i junilyset og ha en fin helg når den kommer!

Mormorfarmor Inger sa...

Og her fant jeg jamen en blogg jeg aldri har sett før.... og så bor vi i samme gate! Og så har vi Anne-Mari som felles venner! Min blogg er på "hvilestadiet" for øyeblikket, men jeg har ikke gitt meg helt ;)
Sommerhilsen fra meg i nr. 14 ;)

naturglede/Randi Lind sa...

Hei å deg Inger. Tittet innom din blogg også. Festlig at vi her begge to og har Anne-Mari som bloggvenn. Jeg har blogget i over ti år, så det har blitt en vane. Hyggelig å dele med meg av ting jeg gjør. Velkommen med! :)