fredag 5. januar 2018

Januar og salg.


Det er fortsatt jul her hos meg, men nå synger det på siste verset. Blomstene er fortsatt fine, juletreet lyser hver kveld, men gotteskålene er nesten tomme.  Det er tid for forandring. Et nytt år med massevis av nye muligheter. Jeg begynte året med å rydde i tegninger og akvareller mine. Brått hadde jeg laget et januarsalg for de som er interessert. Velkommen inn HER!2 kommentarer:

Tove Steinbo sa...

Jeg har fremdeles også noe julepynt fremme, men i løpet av uken vil det forsvinne. Men det er så koselig å ha smånissene der! Juletre har vi ikke lenger.

Jeg trenger også å rydde i en del ting. Pleier å gjøre det før jul, men det ble ikke tid.
Men selv om jeg har mye spennende i skuffer og skap, har jeg ikke bilder der. Men på veggene er det mange, så dessverre - det er ikke plass til flere oss oss. Men lykke til!
En fin uke ønskes av Tove

naturglede/Randi Lind sa...

Hei Tove. Her ble det meste av jula ryddet unna i dag. Rart med det samme, men så vender man seg. Godt å rydde i huset, det rydder liksom hodet også. Det er ikke lett å rekke alt man vil bestandig. Skjønner godt at veggene er fulle, for det er mye man vil ha framme i et hjem. Takk for hyggelige ord og ha en vakker ny uke! :)