torsdag 2. februar 2017

Gammel dame.

Så ble jeg brått 60 år og gammel dame med grått hår og lesebriller. Hvor blir tiden av?Jeg tenker tilbake på et innlegg jeg fikk i minneboka mi da jeg gikk på barneskolen. "Tenk når du ble 60 år og kan gå med oppsatt hår, gleder du deg ikke, nålene kan stikke!" Nå er jeg der, men disse tøyserullene stakk ikke. Utviklingen går og vi trenger ikke en gang ruller i håret for å få krøller! Men alder er bare et tall, så det er bare å smile over dagene som kommer.Kaker og mat laget jeg selv til familieselskapet. Dette er min bursdagkake. Man er ikke voksen før man kan være barnslig uten å være flau over det.


Gaver, fine kort, blomster og penger ble det på meg. Noen av gavene var hjemmelaget også. Et skjekjærestepar og et ornament pynter nå i huset.

Nå er det bare å kaste seg inn i våren med glede. For jammen har det ikke blitt februar denne uken. Min oppfordring er, kom deg ut og nyt lyset som sakte vender tilbake.

4 kommentarer:

hagen vår sa...

Hei!
Gratulerer så mye med dagen. Fine gaver du har fått. Gjett om jeg nyter lyset som sakte kommer tilbake.
Ha det godt og god helg! Anne

Kathrine sa...

Gratulerer så mye! Koselige bilder:) Alder er bare et tall ja,)
Og å være barnslig uannsett alder er jo bare gøy! Selv ble jeg femti for snart tre år siden, og fornøyd med det.
Riktig god søndag, Randi!

Vilt og vakkert sa...

Heisann, jeg har vært i 60 åra noen år. Det går veldig bra, men kjenner på kroppen at små plager dukker opp... som en finger som slår seg vrang og ei hofte som ikke alltid er like god, men det er peanuts! Det gjelder å ta godt vare på den med litt bevegelse hver dag... i dag har jeg gått 4 timer - minst!

Ha ei flott uke ;:OD)

Tove Steinbo sa...

Jeg var flere ganger inne på bloggen din, men ikke noe nytt. Derfor har det gått lang tid siden jeg nå har tatt en titt. Og i mellomtiden har du hatt fødselsdag. Gratulerer, selv om det er langt på etterskudd! Forstår at du hadde en hyggelig feiring.
Jeg er mye eldre enn deg - så alder spiller liten rolle!
Skal følge bedre med fremover. Hilsen fra Tove