tirsdag 1. november 2016

Knupp av en knupp.

Ante ikke at det var en butikk som het Knupp før i går jeg. Det var jammen et herlig sted å besøke om du er i Sarpsborg. Jeg fikk lov til å ta bilder. Jeg får slett ikke noe i gave for å skrive om dem, men jeg gjør det likevel. For meg var det som et lite eventyr å gå der mellom juletrær med snø på, høre spilledåser spille, se det glitre i kuler og fin pynt. Litt tidlig med sånt? Nei, ikke for meg som trenger materialer og ideer til dekorasjoner.
Her var det en liten landsby med store spilledåser, duftende edelgran og kunstige greiner, engler, lys og servietter. Jeg fikk en så fin vinterfølelse av det hele.


Jeg skulle gjerne ha dekorert framsiden av huset med alt dette, men det hadde visst blitt alt for dyrt, pluss at da burde man vel ha tak over det, så det ikke ble ødelagt av regn og vind. Men det var helt gratis å gå der å se, nyte og kose seg hvor lenge man ville. Jeg skal tilbake igjen en dag, for jeg kjøpte meg et lite hvitt rådyr, og det virket så ensomt da det kom hjem til meg.

Nå har jeg ryddet vekk alt det oransje, høstløv og fargede lys fra oktober. November er her med mer vinterlig interiør hos meg. Håper dere tar i mot tipset om butikken Knupp på en positiv måte og blar opp på nett for å se om du har en sånn butikk i din nærhet. En tur i deres vinterland, kan anbefales.

3 kommentarer:

Inger Marie sa...

Så herlige bilder !
Og tusen takk for dine fine ord...håper du liker artikkelen:)
Ønsker deg fine novemberdager:)

Tove Steinbo sa...

Det hvite rådyret var vakkert! Og her var det også mye annet fint.
Jeg ville ikke tatt kalde farger inn når det er kalde farger ute. Tvert i mot. Det er når fargene blir borte ute at vi trenger dem inne - spesielt oransje. Så vet du det.
Men lekkert kan det bli! Hilsen Tove

amo sin blogg sa...

Så mykje spennande det var der då !
No er snart tida der, til å kjøpe eller evt leite fram pynt.