tirsdag 4. november 2014

Min egen stil, hva er det?Tema denne gangen er MIN STIL! Ja, da kan vi jo bare velge selv hva vi vil vise. Alle har vi jo våre egne tanker om hva vi liker å omgi oss meg. Nå er det snart vintergardiner,tykke pledd, kranser og gransbar. Det blir det koselig. Pluss en mengde med stearinlys og god musikk, da kan jeg møte snø og kulde. Jeg kjøpte meg et Pippitermometer her om dagen!Hun sitter på vinduet inne enda, men bare jeg får pusset vinduene skal hun på utsiden. Da kan jeg til enhver tid følge med på gradene der ute. Jeg liker Pippi for hun våger å prøve på ting hun ikke kan, med stor selvsikkerhet. Noe å tenke på for oss alle.Vi må våge litt mer!

Min stil, ja hva er det? Litt av hvert, tror jeg. Jeg liker å ha det koselig i hvertfall. Noen ganger er det godt med stillhet og andre ganger liker jeg liv og røre. Her sitter bamsene og nyter kvelden med pepperkaker og kakao, det er i hvertfall en fin stil å følge. Nyt dette øyeblikket, for det kommer aldri igjen.

6 kommentarer:

Violen sa...

Vilket fint kollage med sådant som du tycker om! Pippitermometern är riktigt häftig! en bra påminnelse om att våga!
Önskar dig en fin dag!

Hanna sa...

Vilka fina saker, saker som gör en glad. Ha det gott!

Monica o Jacob sa...

Den fåtöljen skulle det vara lätt att mysa i, vilka söta nallar:-)
Ha en skön dag

Freja sa...

Din stil ser väldigt mysig ut, jag skulle gärna hänga på. Pippitermometern var oxå en väldigt fin stil, en sån måste jag leta reda på!

anemonen sa...

En lite blandad stil så här finns något för alla smaker. Finfina är bilderna.

Anni sa...

Det ser varmt och välkomnande ut hos dig, här i din stil! Och så såg jag att du jobbar med keramik - det gillar jag!