onsdag 10. september 2014

Fine farger...

Temaet denne gangen var Uppmuntrande! Det er langt ut i september allerede, og det blir mer og mer høst. Det er koselig å tenne lys og nyte de lune kveldene som vi fortsatt har. Det får meg til å smile. Skikkelig oppmuntrende, at det forsatt er så fint.

Med en varm kopp te, saueskinn å sitte på og pledd over bena er det så godt å være til.

Fortsatt er det blomster her og der, selv om det også er gult løv overalt. Mye av løvfallet skyltes vel en litt for varm sommer. Mange av trærne har lidd uten nok vann og vil neppe gi oss sin vanlige høstfargepalett, men forbli brune.Sånn er det bare.
Men i skogbunnen lyser det i rødt. Jeg tror aldri jeg har sett så mye fluesopp.Utrolig vakkert.

Hvit sopp er det også masse av, men jeg er redd de ikke er spiselige? Jeg plukker bare kantareller, så er jeg sikker!Det er fortsatt mye fint å fotografere før frosten kommer, så det gjelder å komme seg ut så fort man har anledning.

8 kommentarer:

Annemor sa...

Vakkert og oppmuntrende post :)
Nyt september, uten julebrus :)
ha en flott kveld.
Mormor

hagen vår sa...

Hei! Vakre bilder du har tatt. Jeg kaller dem for sommerbilder for det er jo, sommertemperaturer ute nå. Håper det varer lenge.
Steinsopp må du lære deg. Den er lett å kjenne igjen. Det er masse i skogen nå og den er kjempegod. I Italia blir den virkelig regnet som en delikatesse.
Ha det godt! Anne

Viola sa...

Jøye meg for noen flotte bilder! :) Det er godt du vet å kose deg, lys er vakkert nå på mørke høstkvelder. Og på sene kvelden drikker jeg alltid te :) Utrolig flotte soppbilder, jeg plukker også bare kantareller. Men vel.. selv det er lenge siden..
Kos deg videre i høsten, det skal jeg også :)

jorunn`s Fristed sa...

God morgen :)

Tusen takk for de fine ordene i bloggen min, setter stor pris på det.

Du tar alltid så fine bilder, og får rett og slett lyst til å ta turen opp til deg og rusle sammens med deg :)

Ha en nydelig torsdag. klemm

Malys krok sa...

Å så superfine høstbilder! Ikke vanskelig å se at du er en kreativ og kunstnerisk dame. Og så finner du så mye flott i naturen! Jeg liker deg!
Og jeg liker bildene dine! -Margit-

Turid sa...

Wow! For noen fantastiske farger..og for noen nydelige bilder du har tatt!
Helgeklem fra Turid!

Scaniatjejen sa...

Jättefina bilder!

Freja sa...

Vilka färgglada och fina höstbilder! Jag gillar höst och höstens färger, och här har inte träden torkat så jag njuter av all färgprakt!