søndag 1. juni 2014

Vakker sommerhelg...

Det blomstrer så vakkert overalt i det mai har gått over i juni. Jeg har lekt meg med både kamera og kniv i helga. Gemalen spikket først en ny liten smørspade av teak. Han fant et fint emne i fjære. Jeg kunne ikke være dårligere, så jeg spikket en koldgaffel. Da vi var ferdige, var det klart for foto. Da så jeg at bestikket kledde hverandre, som mann og kone!Foto ble det av rustbiter, plast og stein også. Herlighet som jeg har kost meg.

Det er herlig å gå og "strøve" langs vannkanten. Plukke opp litt av det en finner og tenke fotoideer. Solskinn,fuglesang, duft av syriner og rogn, morgener med duggvått gress og aldeles nydelige solnedganger.

Strandkålen blomstret sammen med strandløk, vill gressløk, strandsmelle, nyper og mariagullsko.

I kveldingen kom fiskestengene fram. Noen forsøkte seg fra vannkanten og andre la ut med jollene.Vi så hvordan makrell og sei jagde sild over vannflaten i det herlige kveldslyset.Jeg forsøkte å ta bilde av måker som dykket raskt ned og fikk seg litt mat, men det gikk alt for fort!Noen var heldige og fikk makrell på kroken. Vi fikk sei og det var også kjempegodt.

 Jeg fikk meg en tur innover skogen også. Nå har fuglungene forlatt eggene og det kvitrer fra alle kanter. Til og med gjøken har kommet. Så nå kan vi innta sommeren og gå barbent!
Flere innlegg om HELGEGLEDE finner du HER!


7 kommentarer:

Vivi sa...

Hei
Du verden så mange flotte bilder du viser. Solnedgang er virkelig noe for seg selv.
Ønsker deg en fin ny uke, og tusen takk for nok en fin helgeglede.
Klem Vivi

Eva sa...

Hei Randi!

Skal si at både du og mannen er kreative og dyktige. Er bare imponert. Bildene taler om ekte sommerglede på din kant av landet og så får du også sånne flotte ideer i hodet.. Nydelige bilder og masse sommerglede var det å spore. Kveldssol er bare helt magisk synes jeg, og skal du ta bilde av fugler som er i bevegelse så bruk sportsinnstillingen.. Jeg synes det fungerte bedre enn vanlig..

Ha en fin kveld og uke!

Varm hilsen i fra nord..

Refleksjon på livsvegen sa...

Så vakkert!

God juni :-)

Villrose sa...

Nydelige sommerbilder...

Turid sa...

Så nydelige bilder du tar! Flotte sammensatte collasjer og utrolig sommelig og varm stemning!

Takk!

Klem, og takk for dine gratulasjoner inne hos meg;)

Marie sa...

Ser ut som det har vore ein deilig dag :)

Ønskjer deg mange fine sommardagar framover :)

Viola sa...

Måååå bare kommentere her også, skjønt! Sommerlig! Det setter igang et følelsesspekter i meg.. og for en herlig skje og gaffel dere har spikka! :) du er så kreativ, og gemalen også tenker jeg.
Takk! :)