onsdag 14. mai 2014

Stram line...

Stram line har det blitt, men hva er i andre enden? Nei, jeg har ikke anskaffet meg hund, men jeg passer en noen dager. Den er sterk og ivrig, så første dagen fikk jeg vannblemme inne i hånden av å holde den fast. Det er jo båndtvang, så her gjelder det å ikke slippe taket. Til slutt festet jeg det i et belte rundt livet mitt, da fikk jeg kontroll.

Det er en valp av slaget Podengo Portuguise, og oppdragelsen er ikke helt på plass enda kan man si.

Men den er som meg, glad i å være ute på tur. Det er jo så vakkert omkring oss nå, at jeg klager ikke over å måtte gå flere turer om dagen!

Det blomstrer både i skogen og i hagene, pluss at alt gress og bladverk er så veldig,vakkert irrgrønt nå!

I dag gikk vi ned til beverbekken, men ingen bever var å se i år? Synes stedet minner om en engelsk park!


Våren er en av favorittårstidene med all sin rike vekst! På hogstfeltet har det vokst fram både det ene og det andre. Rart hvordan ting har liksom ventet på mer lys. Da lyset kom ned til skogbunnen ble det jammen fint!

Været tar vi som det kommer. Vi har gått i øsregn, solskinn, overskyet,vind og frost om dagen. Det veksler jo som et narreaprilvær. Nå er vi straks midt i mai og det ser ut til å bli varmere mot helga. I kveld er det ut på tur igjen. Hvor ferden går da? Aner ikke, jeg lar hunden bestemme retningen!Ha en fortsettelse av mai!

Så var det Selfiesen da!Visst klarer jeg det, selv om jeg ikke har en sånn moderne telefon. Man har da selvutløser på kameraet! Men ikke alle bilder ble jeg med på, kan man si. Når man har en hund med, som stjeler hele showet, så får det bli noen med den alene på også.

Flere innlegg Tema: Yes I can - Selfies. i Onsdagstema finner du HER!8 kommentarer:

Anne sa...

Det sies at hunden er menneskets beste venn, og det skal jeg skrive under på, vokste opp med hund faktisk, og den hjalp meg gjennom mang en kjærlighetssorg i tidlige tenår, he he Ikke fortalte den bort alle hemmeligheter den ble fortalt heller, fin sånn :-)

God turkamerat også, noe du har fått erfart her, selskap også føler en seg kanskje bitte litt tryggere. Hadde nok anskaffa meg om jeg hadde følt jeg kunne gå 100% inn med oppgaven, men føler jeg er litt mye på jobb så blir nok langt fra med det første.

Hærlige maidager du!!! alt skjer liksom på en gang, gjøremål i heimen og `happenings`i naturen, en skulle helst vært overalt og dokumentert det meste med kamera rundt halsen, men rekker ikke alt en har lyst til dessverre. Vi har hatt fine vårdager her hos meg, men noen stor temperatur er det ikke, kaldt om natta. I dag så en faktisk å tendens til snøfiller i lufta, men nå skinner sola igjen, håper bare det varer tom den 17.

Ha en superfin feiring Randi vennen, ja åsså var det så fiiiint å se seg :-)

Go`klem fra mæ.

Freja sa...

Vilka härliga bilder! Fina aktiva selfies och så kul att få ha en hund till låns! Det blir roligare att promenera då, det tycker i alla fall jag!

anemonen sa...

Härliga bilder

Turid sa...

Hei, så kjapp du var inne hos meg...tusen takk for fin ord!

Her hos deg var det jammen vårlig/sommerlig! Og for en skjønn hund! Koselig å få se deg også da;)

Klem fra Turid;)

Turid sa...

Glemte å si at det var flotte bilder! Våren er min favoritt også ;)

Anonym sa...

En fin bildsvit. Det syns att du gillar naturen och blommor.

Monica o Jacob sa...

Härlig bildsvit, vovve och natur det är livet det;-)

Anonym sa...

Mycket fina bilder från fin natur och naturligtvis en vacker Randi :-)