torsdag 6. februar 2014

Fredag igjen..

Menneskeskapt rot! Jeg rydder og jeg rydder om dagen. Ikke bare i mine hobbysaker, men i skrivearbeider, klær, bildearkiv og i huset. Noe finner jeg, noe blir kastet og noe blir levert til gjenvinning eller gjenbruk. Utrolig mye rart man gjemmer på. Om jeg får alt i orden? Nei, det klarer jeg aldri. Ikke er det meningen heller, men det kan jo være greit med litt oversikt. Alt rot kan man ikke kvitte seg med uansett. Det kan jo hende jeg får bruk for noe av det en gang!

Det jeg søker er det samme som jeg finner i dette bildet, ro og harmoni.

8 kommentarer:

Eva sa...

Kjenner til det med å rydde.. Har et helt rom jeg skal rydde i. To unger har lagt igjen ting, de har ikke plass i leilighetene sine og tror at mor har plass. Men jeg trenger litt plass selv.. Ønsker deg en fin, fin helg!

Anonym sa...

I bland måste man rensa i röran, man mår bättre i både kropp och själ när man har färre saker omkring sig :0)

jorunn`s Fristed sa...

Åhh hvor jeg kjenner meg igjen.. Scrapperommet mitt er et organisert kaos hehe.. Oppe å for den sak skyld.. Ha en nydelig fredag ♥

Pialotta sa...

Känner igen det där på översta bilden ;) Härligt att ha lite rörigt runt sig, när man jobbar med sånt som du gör ... men klart man får rensa lite emellanåt :)

Freja sa...

Rensa i röra är ganska befriande!

Marie sa...

Rot er vel noko me alle kjenner til tenker eg og så lenge det ikkje kveler oss vitnar det om at me trivst og har mange jern i elden. Prøver å holde nokolunde orden i dei daglege oppholdsromma, medan andre rom blir brukt til å sette frå seg både det eine og det andre.

God helg :)

Scaniatjejen sa...

Många skapelser att skapa med! Inte lätt att hålla ordning på allt.=)

Nett sa...

Vilken underbar bild :)