fredag 31. januar 2014

Ekte, uekte...

Det er slett ikke lett å si hva som er ekte eller uekte om dagen! Hos meg blomstrer det i vårlige farger. Tulipanene til høyre er helt menneskeskapt. Synes de er så fine i silke. Ikke visner de heller. Lenge kan de stå og glede meg, i hvertfall helt til det er ekte tulipaner i hagen vår igjen. Men blomstene vi har som er levende er menneskeskapt på en måte de også. Planten med de oransje blomstene har jeg hatt i mange år. Den gleder meg stadig vekk med blomster, om jeg steller pent med den. Ute i  vinteren ville den ha dødd. Perleblomster synes jeg er så nydelig. Jeg kjøpte meg en hel haug denne uken. Mennesker har drevet dem fram, så vi alle kan få glede av en forsmak på våren.
Til og med bittesmå iris fikk jeg kjøpt. Jeg pyntet bordet med dem, for i går hadde jeg fødselsdag.


Så samlet jeg mine kjære til mat og hygge. Sånn skal en fødselsdag være for meg. Latter i huset, kaffe i koppene og masse smil og glede. Et godt minne for ettertiden. Nå venter februar og masse lys der ute. Snart kan vi erstatte de menneskefremdrevne blomstene med de helt ekte igjen. God helg! Flere hyggelige bilder i FREDAGSTEMA människoskapt finner du HER!

9 kommentarer:

Monica o Jacob sa...

Härligt vårigt och mumsigt smörgåsbord;-)
Ha en skön helg

Hanna sa...

Så många härligheter du visar upp. Vackra blommor och god mat. Önskar dig en fin helg!

Scaniatjejen sa...

Så härligt med vårblommor! =)

lottisen sa...

Vackert med alla blommor! Nästan omöjligt att se skillnad på äkta och oäkta!

lottisen sa...

Vackert med alla blommor! Nästan omöjligt att se skillnad på äkta och oäkta!

Stare Ström sa...

Gratulerer med dagen, även om det blir lite sent! Så fint du hade gjort. Så här års behövs lite människohjälp om man ska få fram vårblommor.

Annemor sa...

Så delikat ut og menneskets skapende hender har vært på ferde.
Ha en deilig kveld.
Mormor

Freja sa...

Fint födelsedagsfirande, grattis!

jorunn`s Fristed sa...

Det er så deilig at vi går mot rett årstid.. Gleder meg til spiringen starter jeg, og vi her i vest bruker jo å få den tidlig. Ha en nydelig dag ♥