torsdag 14. november 2013

Det nærmer seg....

Det nærmer seg advent og jeg har begynt å forberede meg litt her denne uken. Etter høstens stress er det godt å gjøre noe helt annet. Jeg limte sammen arkene i en bok til et hjerte og av litt papir ble det kremmerhus til granbar og roser. Mennskeskapt så det holder.

Bokprosjektet der jeg har vært hovedtekstforfatter og litt fotograf er klart. En mursten med kindereggoverraskelse? Det ble 400 sider med opplevelser, foto og oppskrifter.Utrolig godt å være i mål. Boka heter De kulinariske fylkene Norge Øst og den har fire forskjellige smussomslag, så den passer inn i hvert sitt område for salg.Nå er det julemesse som står for døren til neste helg. Gleder meg stort. Denne uka fikk jeg pyntet bresken i fjøset og mine andre slektninger satte fram varer i bua. Mitt keramikkfat med katt og dame ble en av tingen der da. Jenta her på bildet har jeg satt sammen av et selvmalt ansikt og klær. Hun ser på skøytetur og har tatt seg en hvil med bamsen sin. Det er gøy å gjøre sånne ting, for her kan jeg boltre meg på en helt anne måte enn i min egen stue.

Når fjøs og Titti-bu er fylt opp, så kommer min julestemning krypende. Etterpå er det vårt hjem som skal få seg en overhaling til advent. Håper alle kan ha glade dager framover. 

9 kommentarer:

Anita - Malta sa...

Oj, här var det verkligen gott om stämningsfulla bilder. Vackert !

Anne-Berit sa...

Du verden så effektiv du er. Gratulerer med den ferdige boka. Masse fint på bildene som sikkert kommer til å pynte opp i mange hjem etter julemessen. Lykke til med den.
Kos fredagskveld til deg :)

Violen sa...

Så många fina bilder du visar idag!Tycker om att du berättar lite omkring dem!
Ha en skön fredag!

Freja sa...

Charmiga bilder och trevlig text. Här är inte julen på gång än, kul att få se den hos dig!

My Dream sa...

Utrolig koselig! :)

Klems Diana :)

Malys krok sa...

Når en er både forfatter og dekoratør er det lett å lage både fine innlegg og flotte dekorasjoner! Du er flink!
Fikk Familien i dag, gleder meg til å lese novellen din. Må spare den til søndag. -Margit-

Viola sa...

Det er helt utrolig så kreativ du er! og de flotteste ting klarer du skape med dine hender, bøker skriver du, imponert jeg!! =)
Er ikke mange juleforberedelsene her ennå.. føler alltid jula er så langt borte, selv i november.. men jeg holder på å krote ned noen linjer og maler, får se om det blir noe til jul, eller julekort.. :)

Takk for dine hyggelige kommentarer! God helg og klem fra meg! :)

Turid sa...

Du og du her hos deg var det stemningsfullt!
Du er virkelig kreativ og flink!

Og masse gratulerer med boken! Så flott! Du må jammen være stolt og glad ;)

Tusen takk for gratulasjonene ang vår nye hund, vi koser oss;) Håper det går fint med den nye hunden i deres familie også;)

Fortsatt god helg fra meg!

Kathrine sa...

Gratulerer med boken! Den ser flott ut!
Og blir fin som julegaver:))