onsdag 16. oktober 2013

Ting tar tid


Det vil nok ta tid å finne tilbake til min vanlige hverdagsrytme. Det har gått som over stokk og stein de siste månedene. Jo da, jeg har hatt en lang og herlig sommerferie, men da jeg kom hjem ble det mer og mer heltiskt for hver uke som gikk. Deadline heter det!Jeg har opplevd det før, men ingen gang er lik. Denne gangen føltes det som et rotteres. Men nå? Er det stille....... Jeg leverte resten i helga og mandag var siste sjanse til rettelser før trykkeriet overtok. Min  tredje bok som tekstforfatter i dette forlaget. Det ble nok en bok med oppskrifter, bilder, litt om steder og herlige mennesker.De kulinariske fylkene, Norge Øst ble tittelen. Den bestemte ikke jeg.  Det tar tid å skrive en hel bok, men det tar også tid å finne igjen normal rytme. I dag har jeg ryddet litt i huset, slettet mailer og bilder, sett ut i tåkehavet og vasker klær.Til middag ble det fårikål og det smakte. Nå er det bare å vente på resultatet. Om noen uker kommer det en helt ny bok min vei, som jeg kan bla i og stolt si at det er jeg som er hovedforfatter. Merkelig følelse. Tror det tar tid innen jeg klarer å glede meg her?

3 kommentarer:

Anne sa...

Ojj da! eller skal en si gratulerer med vel levert Randi :-) Dette minner svært om levering av diverse oppgaver en har hatt gjennom skoletiden og en vet hvordan det har føltes ja. Etter hvert nå kommer overskuddet tilbake skal du se.

Stemningsfulle bilder som beskriver senhøsten godt da :-)

Å ja, håer vi får en sniktitt når boka er ferdig i trykken da!!

Anneklem.

Kathrine sa...

Dette blir spennende! Vet mye om Deadline ja(når jeg gjør klar til utstillinger). Alltid litt tomt etterpå.
Gratulerer med boka! Den blir nok bra!

:)

Anne-Berit sa...

Det må jeg si. Gratulerer med den nye boka. Ikke rart det har vært travelt hos deg med ny bok i emning. Masse lykke til med utgivelsen. Fine bilder også her. Takk for din kommentar på fotobloggen min.Ha en fin kveld :)