torsdag 27. september 2012

Dalen hotel,en himmelsk opplevelse.

Dalen Hotel er virkelig verdt et besøk. Vi storkoste oss da vi fikk gå omkring der inne og kjenne på stemningen.
Vi hadde et helt himmelsk vær og gikk oss en lang tur i området. Etter å ha sett deler av Telemarkskanalen på tv, ville vi så gjerne komme dit igjen. Vi var der med egen snekke for over 25 år siden. Da var hotellet under renovering.
Takene er så flott at jeg fikk lyst til å legge meg på gulvet og bare se opp i herligheten. Nå er alt som det skal med sine utskjæringer, lamper, masse bilder fra gamle dager og for ikke å forglemme en vennlig velkomst.
Her på hotellet ønsker jeg å sove en gang. Det var så herlig med  matservering,vakre kaker og minner fra da det var nytt.Vi ble mottatt av hun som driver stedet med en hjertelighet som en skal lete lenge etter. Vi fikk til og med en bok om hotellet da vi gikk.
Flere himmelske innlegg finner du HER!

5 kommentarer:

Anne sa...

Å hælle dussan for en plass!!! eller mer som en palass kanskje :-) Der skulle en virkelig ha likt å vært ja, og det i flere døgn. Snakke du om særpreg og sjarme, lages ikke noe lignende i våre dager desverre, uasnett hvor man overnatter er det så kaldt, upersonlig og likt `all over` at det å ligge på hotell er jammen ikke sånn til stas som det engang var... Overbevist om at omgivelsene rundt denne fantastiske plassen er vel verd å utforske :-)

Håper du har gode høstdager Randi. Over trøndelag hviler et høytrykk om dagen og det er så fint så fint, bare det gjør livet verd å leve :-)

Kveldsklem til deg.

Elin sa...

En gang for endel år siden kjørte vi en stor omvei enkomst for å se på hotellet. Vi gikk dessverre aldri inn, men bare satt i bilen ute på parkeringsplassen. Det var flott utenfra også. :-D

Vi var på vei hjem fra ferie og hadde klokkeslett å forholde oss til, så da ble det kun
en sniktitt. :-D

Malys krok sa...

Du verden for et vakkert sted! Skjønner godt ønsket ditt om å sove der! Telemarkskanalen var nok verd et besøk, den også! -Margit-

Melusine sa...

Åh, her skulle jeg likt å vandre omkring! Takk for at du delte dette :)

Anne Marie Meyer sa...

Dalen hotell skulle jeg likt å besøke. Det sies at det spøker der. Skikkelig flott hotell.