fredag 2. april 2010

After ski! Jeg vil fange påskeharen!Idag er det påskelørdag og påskeharen er da like opptatt som julenissen på julekveld. Jeg vil så gjerne fange haren! Er det kriminelt tro?Ikke for å holde på den , men kanskje jeg kunne få et påske-egg fullt at lekkerheter? Jeg er ikke bortskjemt med påskeegg akkurat. Det er over ti år siden sist jeg fikk ett.
I hele år har jeg vært snill.Til påske har jeg pyntet med egg som jeg har tegnet på. Det var vanskelig, men jeg likte resultatet. Håper påskeharen gjør det også?Så kanskje han kommer hit? Først malte jeg egget svart, så tok jeg ei stoppenål og risset inn en hane!
I går la jeg ut gulrøtter og epler, hentet friske oregreier og kvister. Det er vel det en hare liker eller?
Redet er fullt av vakre plastegg, som et symbol på at det er vår!
Joda, jeg fant egget! Er det ikke vakkert, men egget mitt, var tomt!!!!!
Påskaharen hadde gitt det til kjæresten sin, og resten av eggene får barna. Så idag koser nok mange seg. Jeg skal ta en kvicklunch! Det er godt det! Om jeg ikke kan kjøpe meg et egg??? Sikkert, men det er da krimminelt å ta gotteriet fra barna.

7 kommentarer:

Sommertid sa...

Ja et egg er best når det er fylt med noe..behøver ikke være gotteri..
En god påske videre :)

Petunia sa...

Man kan visst ikke stole på påskeharen heller lengre nå. Stakkers deg da som ikke har fått påskeegg på 10 år.
Jeg er egentlig litt skuffet i dag for minstemann sa bestemt i morges at vi (altså min mann og jeg) kunne bare gi han påskeegget når vi fant det for godt for han var blitt alt for stor til å tro på påskehare og løpe som en tulling rundt i huset og i hagen og lete etter det...

Malys krok sa...

Koselig innlegg, men skulle nu ønske at påskeharen hadde husket på deg i dag! Bra du har noe på lur selv da! Noe som smaker kriminelt godt!
-Margit-

Berit sa...

Flott egg du har laget og for å få påskeharen til å gjøre jobben sin .Håper han kommer innom, dagen er ikke over enda vet du, han har nettopp vært hos meg og fylt opp.

Kos deg videre i påskedagene.

Elisabeth Augusta sa...

Det er nok litt småkriminelt å jakte på påskeharen, tror jeg. Men jeg skjønner nå ikke hvordan han kan ha sviktet deg i ti år. Stygg sak.

Anne-Berit sa...

Så mye fin påskepynt du har.Det egget du har malt svart og tegnet med nål på var kjempefint,du er flink.Håper du får et egg med masse godt i.Klem herfra:o)

Anonym sa...

Tenkte vel at det var flotte og kjempekoselige påskebilder her hos deg :)

Hva? Har du ikke fått påske-egg på 10 år? Du fortjener jo det!

Jeg fikk faktisk ett i år, og det er mer enn 10 år siden sist... :D