fredag 26. februar 2010

Fargevalg!Ikke vet jeg hva jeg skal velge? Det er jo så mye nytt som har kommet på markedet. Mye morsomt og vakkert. Men jeg må tenke på at jeg skal leve med dette i år framover!
Det viktige blir å finne ut hva en liker best. Jeg liker soloppganger og -nedganger, fargen i grønne støvler og de gylne eplene om høsten, stearinlysskinn og minner fra gamledager.Før var jeg en grønn person, men jeg tror at livet har gjort meg litt grå?
Ikke sånn grått og kjedelig, men grått og mildt. Duse farger gir meg ro. Gamle grå planker, lindegrønne gardiner, eller hva med syrin? Nå har jeg laget meg et "bilde" av hva som tiltaler meg. Da blir det enklere å velge. Jeg tok med meg en mengde kataloger hjem. Det var kanskje bare et bilde i hvert blad, som jeg likte. Jeg klipte og rev i stykker så papirbitene danset. Så la jeg det jeg likte ved siden av hverandre. Det ble en slags "tråd" i det hele. Så nå VET jeg! Gråtoner, perle, syrin, blekt grønt, litt oker, noe burunder, rødt og hvitt, masse hvitt! Vegger og tak blir lyst, og så får jeg kvikke det opp med tekstiler, puter, lys og krimskrams. Gleder meg nå.

6 kommentarer:

kate sa...

Høres ut som du har planene klar og det høres flott ut!!¨
God helg til deg,
klem:)

Lavina sa...

Det er visst trenden å ha det lyst for det gir romfølelse. Når man kan innrede akkurat som man vil etterpå blir det vakre nyanser.
Lykke til.. Er nesten i boks med badet, noen småting igjen men vi kan bruke den..
Ha en flott helg!
Klem

Ida sa...

Du har god smak.
Valgene og tankene dine høres flotte ut.
Dette blir fint! :)
Lykke til videre,
og kos deg med planleggingen og jobbingen.

God lørdag! :)
Klem.

Elin med Draumesidene sa...

God plan! :) Eg har leita i årevis, og vore så usikker. No har eg funne mine fargar, og er roleg i heimen min :) Kanskje ein forandrar seg igjen? Men den tid den sorg... :) Tusen takk for fine ord inne på bloggen min! Setter stor pris på deg!
Ha ein fin laurdag!
God klem frå Elin :)

Berit T sa...

Hørtes flott ut og noe du vil trives med i mange år.
Greitt med lyst på vegger og tak så kan en forandre med puter og gardiner etter årstiden.
Lykke til videre.
Klem.

Anne sa...

Hørtes helt fabelaktig ut :-)