tirsdag 26. januar 2010

Trimme idag?


Fortsatt er det vinter, men det går mot vår. I natt har det snødd litt her igjen, så det er som et blankt lerret der ute . Ikke et spor enda! Men utover dagen, tripper nok både mennesker og dyr i nysnøen og etterlater seg spor,Tror jeg skal forsøke å komme meg en tur ut idag.Men først er det støvsugeren som trenger litt trim.Eller trimmer den meg tro?Kalles det trening å gjøre rent i huset?


Trimme må jeg. Det kommer snart en vår ,og en sommer. Da vil jeg gjerne kunne ta på meg tynne klær uten blygsel. Dette året er mitt ,har jeg bestemt. Tid for trim, riktig mat og glade dager skal jeg ha.Litt oppstramming, kondis og bedre humør ,kan da ikke skade?

Hei våren, her kommer jeg!

3 kommentarer:

Draume Elin :) sa...

Hei! Tusen takk for gode ord på bloggen min! Eg har vore inne hos deg nokre gongar, og kosar meg her! Prøvde faktisk å leggje ein kommentar på ditt nest siste innlegg, men eg fann ikkje ord. Det var så godt skrevet. Det var vondt å lese... Eg har ikkje heilt klart å sjå reportasjene frå jordskjelvområdet, eg blir så lei meg. Det er så frykteleg at slikt kan hende! Men eg gleder meg over all hjelpa som blir mobilisert! Det er godt å sjå at vi står saman om å hjelpe! Det var visst triste forhald før jordskjelvet også. Kanskje kan området få hjelp til å bli ein betre stad no?

Eg roper heia-heia frå Sunnmøre angåande trimminga di! Eg kom meg opp av stolen i februar i fjor, og eg har fått eit mykje betre liv! Støvsuging er også trim. All form for bevegelse. Å få gå i eit urøyvd naturlandskap er som eit eventyr!

Eg ynskjer deg ein flott onsdag!
God klem frå Elin :)

Ida sa...

Det er god trim, begge deler.
Men jeg vet nok hva vi foretrekker, begge to. Vi vil UT for å knipse fine bilder som dette.
Og for å nyte! :)
Her er det kommet litt nysnø i natt, etter regn i går, så jeg skal snart ut en tur nå.
God torsdag ønskes deg!
Klem.

Viola sa...

Nydelige bilder! Ja vi gleder oss til våren!! Men jeg vil ha vintersnø litt lenger!! :))