søndag 17. januar 2010

Ryddedag!Rydde? Kan det være nødvendig da? Jeg burde sette i gang både her og der. Huset trenger en vask etter helga, skapene skal fylles med rene klær, vaskemaskinen er satt på, benken på kjøkkenet må ryddes, gangen må få en vask og sengetøy luftes. Phuuuu....

Så kommer ryddingen. Har jeg ikke ryddet opp nå da?Huset mitt er klart, men hva med mitt andre hus? Dataen.....

Det er bare ta fatt. Vekk med uskarpe bilder, lage mapper, kopiere, sette inn, skrive om, pusse ut og skrive nytt. Dette er en verre jobb enn å rydde i huset, synes jeg. Jeg er så redd jeg skal slette noe jeg ikke skulle slette. Men rydde, det må jeg. Ha en fin dag alle sammen.

8 kommentarer:

Tofo sa...

Så flink du er!
Jeg tok litt i huset i går...men datamaskinen trenger en oppryddning ja;-)

kate sa...

Nydelig bilde:)
Ja, rydding må til med jevne mellomrom både i huset og på dataen. Ønsker deg en fin mandags kveld og ei fortsatt fin uke:)

Anne-Berit sa...

Så nydelig bilde,bra du ikke har ryddet det vekk.
Skulle hatt storopprydding i bildene jeg også,men det blir bare aldri om,men snart....
Ha en fortsatt fin uke.Klem:)

Viola sa...

Ja rydding er dessverre ikke min bedre side.. Har også drevet og ryddet i bilder på dataen, sikkerhetskopiert.. Gjenstår en del ennå. Men de gamle har jeg fått i boks! :)

Anne sa...

Vet du?? den tanken har jeg jammen hatt også, NOK en plass å rydde på en måte, MEN det er nå trivelig også da å rydde i de billedmappene om ikke annet. Litt varm te og fin musikk på radio`n, slapper godt av jeg da faktisk.
Men på pc`n som ellers, samler en alt for mye vet du, som en tror en skal få bruk for, så går det noen uker og måneder før en trykker på den slett kanppen ja :-)

Ha en kjekk rydde dag da, både her og der.

Klem fra Anne

Kathrine sa...

Rydde må man. Syns det er lettere å rydde på dataen enn i huset jeg, for i huset "flytter" jeg bare på alt...Blir aldri ryddig liksom.
På dataen har jeg en ekstra harddisk som kopierer alt direkte hele tiden. Kjempelurt, etter at vi hadde to krasj. Så alt er der inne til enhver tid.
Nå ønsker jeg meg mye mere plass i huset, samler på det meste. Og alt står rundt omkring. Kanskje loppemarked er tingen,)

:))

Magny sa...

nydelig frost bilde... er du med på frøkenfrost konkurransen, kanskje??
ja rydding må til, boden vi har sko og ytterjakker er helt moden for et oppgjør...
camera er litt ødelag, går N Å TA BILDER UTEN SÆÆRLIG INNSTILLING...

OG KONGEBILDER PÅ DOEN, HVA KOMMER DET AV , EGENTLIG...?
uff stor bokstaver...
hørte en gang det var fra den tiden man brukte ukeblader til toalettpapir, og når man kom til kongebilder i blDET, ble respekten for dem for stor til å tørke seg i baken med... OG DE BLE HENGT PÅ VEGGEN ISTEDET.!

HA EN FIN DAG VIDERE!

MAGNY

Draume Elin :) sa...

Hei! Takk for koselege besøk på bloggen min! Nydelege bilder du viser! Så stemningsfulle! Eg har vore mykje ute før jul, men har prøvd å lage litt interiørbilder den siste tida.

Ha ein flott torsdagskveld!
Klem frå Elin :)