mandag 11. januar 2010

Knust!


Ikke alle mine iskulene ble perfekte. Noen ble noe annet enn jeg hadde tenkt også. Her ser du en som ble som et vakkert glassegg. Nå kan det ligge der i snøen som et "mål". Jo mindre egget blir, jo mildere er det jo. Fin gradestokk! Men foreløpig ser det ut til at egget vil ligge trygt ei stund til. Bare det ikke triller ned fra bordet da?
Morgener og kvelder er vakre med et lys som gjør meg like fasinert hver dag.
Det har vært litt vind også. Det ble til ulykke for noen av mine iskuler. Vips,så var flere av dem i tusen knas. Heretter henger jeg dem nede i hagen, så de lander mykt i snøen om de skulle begynne å svinge seg litt!


Idag fikk jeg meg en liten skitur, og det er morsomt å se spor etter dyr i snøen. Noen har trippet forsiktig fram, og så kommer elgsporene.Tungt og kraftig hadde flere elger løpt over jordet rett før jeg kom.Jeg skulle ønske jeg hadde sett dem. Men idag gjorde jeg det ikke. Ha en fin kveld!
Mer om is finner du her på Mandagstema!

4 kommentarer:

Malys krok sa...

Hei! Trodde du var med på mandagstema. Der er det iskunst! Du burde melde seg på der med dette innlegget.Hadde passet perfekt! Fint ble det med iskulen!Stilig med den knuste kulen også! fine bilder!
Ha en fin uke! -Margit-

anne - moseplassen sa...

det har vært mye flott iskunst rundomkring i det siste. Skikkelig gøy å se, men isegg har jeg ikke sett før :D

Viola sa...

Aldeles praktfulle bilder, med DEN nydelige himmelen! Kjempevakker iskule, hvordan fikk du den så rund? Lyset reflekterer seg så vakkert i den. Håper denne har god balanse da, ser nesten skummelt ut ;)

Anne sa...

Å hælle dussan så mange flote vinterbilder, og så kreativt og flott satt sammen da gitt, kreativ du :-)