onsdag 16. april 2008

Vårrydding!


Når sola skinner så vakkert ute, får jeg arbeidslyst!


I går ryddet jeg klesskapet mitt. Hjelp for et rot! Hva passer og hva passer ikke,hva er for slitt og hva er for lite? Det var bare å sette i gang. Etter ei stund ble det bedre!

Tomt skap??? Hjelp jeg har ingeting å ha på meg til våren!

Jeg fant da noe brukbart. Nå er det tellekant på trøyene. Herlig å se inn i skapet i dag morges. Aner ikke hvor lenge dette varer, men jeg nyter synet av det nå.Plutselig en dag har jeg det travelt, og da blir det nok rot igjen fort! Nå kan jeg gå våren i møte, for nå vet jeg faktiskt hva jeg har i skapet, og hva jeg trenger å kjøpe nytt. Idag står stua for tur. Gleder meg til å bli ferdig, for da skal jeg ut og plukke meg en flott vårbukett til bordet. Ha en fin dag.

2 kommentarer:

Randi sa...

Hei
Jeg har nettopp hatt en sånn stor opprydning selv. Nå gjenstår det bare å få kastet alt. Er deilig med sånn vårrengjøring. Varer dessverre ikke så veldig lenge...men den følelsen av at du vet det er rent og ryddig den sitter i.

Ha en strålende dag.

Nunne sa...

Ja, sånn heri huset også. Hadde så mye rot her at jeg ikke visste att fram på meg sjøl. Idag var det ene barnebarnet mitt og to andre gutter her, men de lekte så fint, og det regnet så mye ute, at jeg bare lot dem være i fred på lekerommet... imens rydda jeg i ALLE kjøkkenskapene. Vaska og fikk bort masse glass og tallekener som jeg aldri bruker... dvs. av og til er d evel framme, men nå er de pakka vekk og skal på loppemarked. Jeg skal ha mindre ting og tang i skapene!!! Og etter helga skal jeg ta hvert soverom og vask rundt, ett og ett. Har lett for å gjøre så mye på en gang.
Deilig følelse når man åpner skapdørene og det er ryddig! Tellekant er flott! Håndklær og T-shirts, og bukser, tellekant må det være. Vi damer er ganske flinke når vi bare bestemmer oss :)) God helg til deg!